Datum registrace: 14. 06. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

ffloa

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 2
Celkem: 4888
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

ffloa

Fotogalerie: MOC DOBRÁ RYBIČKA...:-))) Popis: Potřebujeme: Tresku 400g (může být i pangas, ale já mám radši tresku), cibulku 1 velkou(já mám ráda, tak si dávám víc a přidávám i jarní cibulku se zeleným či pórek), česnek asi 5 větších stroužků(já mám ráda víc), máslo pravé asi 20g(důležité!-hezky provoní a ochutí zeleninku a rybku), Eidam 30%(na nastrouhání), petrželka/pažitka (na posypání sýra), sůl, pepř, sladká paprika (já přidávám i koření na "mořské" ryby), zeleninka - např.větší rajče, okurku atd., jako příloha jsou výborné brambory vařené ve slupce/celozrnné pečivo...a mňaaam ;-) Rybičky opláchneme studenou vodou, posypeme solí a kořením, necháme chvíli odležet. Na másle zpěníme cibulku a česnek (já krájím na měsíčky a plátky, větší kousky mám ráda),do sklovita. V pekáčku klademe na sebe vrstvy rybiček a zpěněné cibule s česnekem a máslem. Vršek posypeme strouhaným sýrem a petrželkou/pažitkou. Krátce zapečeme, rybičky nepotřebují moc. Nepodlévám, mražená rybka pustí dost vody. Talíř obložím rajčátky a okurkou+půl porce(lze i třetinová porce)ryby+celozrn.pečivo/brambůrky ve slupce. Jedna takováto POLOVIČNÍ porce má cca 1800-1900Kj, záleží na přílohách a zelenině. DOBROU CHUŤ :-) !!!

Host: localhost
Databáze: c1dev_stobklub
Poslední dotaz: SELECT * FROM photos WHERE p_pg_id = '5735' ORDER by p_name, p_order
MYSQLChyba : 1054 (Unknown column 'p_name' in 'order clause')
Prosím kontaktujte tomas.hnilica@webstep.net a nahašte přesné znění chybové hlášky.
Sezení zastaveno.