Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Tofu s provensálskou zeleninou

Zpět
  • Autor: Bonduelle
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Více receptů najdete na www.bonduelle.cz nebo na Facebooku a Instagramu.

Ingredience

Dochucovadla:

koriandr

Energetická hodnota celkem: 2413 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 8, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1207 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Na pánvi si krátce orestujeme sezamová semínka. Poté přidáme trochu oleje a orestujeme i tofu nakrájené na kostičky. Ochutíme sójovou omáčkou, přidáme celé balení Bonduelle Bon Menu Na pánev Provencale a restujeme další 3 min. Před servírováním přidáme čerstvý koriandr. Pokud bychom chtěli vydatnější jídlo, můžeme přidat i trochu kuskusu, bulguru nebo rýže.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 04. 2019 11:18
Zeleniny bonduelle jsem nakoupila do práce jako snadno připravitelnou součást oběda.
09. 04. 2019 13:02
Vzhledem k omezením na dochucovadla a luštěniny vyzkouším nějakou variaci na toto jídlo s bylinkami.(tofu jen "stopově" a převládat bude zelenina)
08. 04. 2019 22:24
Toto si vařím a je to moooc dobré
08. 04. 2019 20:39
Zkusím, ale půjdu do "variace". Preferuji čerstvou zeleninu, kterou případně i tepelně upravím :-).
08. 04. 2019 06:23
Receptík se určitě bude hodit, díky za inspiraci :-).
08. 04. 2019 05:35
Jednoduchý, rychlý oběd.Vyzkouším.

Naši partneři