Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Kváskový chléb s tuňákovou pomazánkou

Zpět

Podrobný návod, jak upéct domácí kváskový chléb, najdete v e-booku Svačím zdravě se STOBem.

Ingredience

Dochucovadla:

Lžička limetkové nebo citrónové šťávy

Energetická hodnota celkem: 1339 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 7, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Tuňáka umixujeme nebo rozmícháme s žervé, přidáme limetkovou šťávu, dle chuti přidáme i najemno nakrájenou jarní cibulku nebo čerstvé bylinky. Podáváme s celozrnným kváskovým chlebem a čerstvou zeleninou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři