Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Tuňákový salát s chřestem a červenými fazolemi

Zpět

Více receptů najdete na www.bonduelle.cz.

Ingredience

Dochucovadla:

Estragon, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 2043 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Chřest uvaříme ve vroucí vodě cca 4-5 minut, než bude měkký. Poté scedíme, zchladíme pod tekoucí vodou a necháme okapat, nakrájíme na malé kousky. Tuňáka zbavíme přebytečného oleje, smícháme s fazolemi, přidáme chřest, kapary, polníček a cibuli pokrájenou nadrobno. Zálivku na salát připravíme z olivového oleje, octa, jemně nasekaného estragonu, dle chuti osolíme a opepříme a důkladně vmícháme do salátu. Podáváme s celozrnným pečivem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři