Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Hovězí kýta na víně, těstoviny

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1876 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a v pekáči na rozehřátém oleji opečeme ze všech stran, přidáme zeleninu, ostatní koření, rajčatový protlak, podlijeme vodou a červeným vínem, přiklopíme víkem vrchního pekáčku a dáme péct do trouby. Měkké maso vyjmeme z pekáče, nakrájíme na porce a uchováme v teple. Šťávu procedíme přes sítko, necháme prohřát. Jako přílohu podáváme těstoviny, které uvaříme obvyklým způsobem na zkus.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 02. 2013 11:45
to vypadá lákavě, to někdy zkusím
:)
17. 04. 2012 14:51
Moc dobrý :).

Naši partneři