Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Hovězí vařené, rajčatová omáčka, houskový knedlík

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1697 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme doměkka. Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibulku, zaprášíme moukou, za stálého míchání zalijeme hovězím vývarem, přidáme protlak, bobkový list, nové koření, mírně osolíme a necháme důkladně provařit. Provařenou omáčku dochutíme, kdo má rád, můžeme přidat špetku skořice, případně sladidlo. Vařené hovězí maso dáme do omáčky, necháme prohřát. Podáváme s

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 04. 2012 14:52
Moc dobrá, jen jsem si jí udělala s těstovinama.

Naši partneři