Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Zapečené fazolové lusky

Zpět
  • Autor: STOB
  • Doba přípravy (min.): 30
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazolky200
Cibule40
Eidam plátky albert Quality20

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 640 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 2, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Fazolové lusky uvařte v osolené vodě doměkka. Cibuli nakrájejte na proužky, sýr nakrájejte na malé kousky nebo nastrouhejte. Do zapékací misky vyložené pečicím papírem dejte fazolové lusky smíchané s cibulí, solí, pepřem a polovinou sýra. Druhou polovinou sýra směs posypte a dejte do trouby vyhřáté na 180

Hodnocení (14 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 08. 2011 11:51
Mňam.... Možná bych přidala malinko česneku a delikatesa je bezkonkurenční :-)
30. 06. 2011 17:27
Napište komentář...

Naši partneři