Sledujte nás:

Aljašská treska pečená na másle

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1251 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Rybu zbavenou kostí, očištěnou a opláchnutou nakrájíme na porce, kolmo přes hřbet ji nařízneme, do zářezů vložíme plátky pečlivě omytého citronu, tresku osolíme, poprášíme prosátou moukou, vložíme do pánve s dávkou tuku a v troubě rychleji pečeme. Při pečení přeléváme výpekem. Před vyjmutím z trouby přidáme dávku másla, dopečenou rybu přelijeme výpekem s máslem a ihned expedujeme.

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři