Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Rybí filé se sýrovou omáčkou, brambory, zeleninová obloha

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1545 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omytou porci ryby osolíme, opepříme, okmínujeme, opečeme z obou stran na oleji, přendáme na pekáček a uchováme v teple. Na zbylém oleji zaprášíme hladkou mouku, zalijeme mlékem a za stálého míchání provaříme, pak přidáme jemně nastrouhaný plísňový sýr a necháme roztavit. Do hotové omáčky vmícháme sekanou petrželovou nať. Zeleninu omyjeme, okurku nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky. Pečenou rybu přelijeme omáčkou, podáváme s vařenými bramborami, zdobíme zeleninou.

Hodnocení (17 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 01. 2016 14:10
Ryby můžu vždycky:-)
24. 09. 2013 23:43
zajímavé. Zítra uvařím
09. 04. 2013 13:04
Je to velmi dobre... :)
09. 04. 2013 08:22
Idem si to dnes uvarit... :)
08. 03. 2013 08:28
Je to velmi dobré i kalorie přijatelné, super.
28. 02. 2013 22:29
Super recepty, určitě vyzkouším. A úžasné je, že je u nich uvedená kalorická hodnota. .
06. 02. 2013 13:28
Hezky to vypadá, v sobotu to dám celé rodině. Uvidíme :-)
04. 02. 2013 10:09
určitě to bude dobré, jen si nedovedu představit, jak se strouhá na jemno hermelín. já zaměním za nivu. všem dobrou chuť! :-)
22. 10. 2012 11:37
právě jsem dojedla :-) bylo to úžasné! Ta omáčka je příjemné zpestření. Asi ji budu používat i na jiné maso. Díky za recept.
26. 06. 2012 20:08
vyzkoušeno a doporučuji
13. 06. 2012 21:42
Zítra kupuju tresku a tak vyzkouším, možná zaměním hermelín za grand moraviu sýr. Díky za inspiraci.
28. 04. 2012 22:52
Taky vyzkouším i když ryby nerada
07. 01. 2012 16:56
fakt dobrý a to nejím ryby
20. 12. 2011 17:43
jdu vařit na zítřejší oběd, tak uvidíme :-)
03. 05. 2011 12:22
na zítra uvařím :o)
18. 02. 2011 11:52
Velmi chutný oběd

Naši partneři