Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Vepřové v mrkvi, pečené brambory

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1817 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 9, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Libové vepřové maso nakrájíme na kostky, opečeme na rostlinném tuku a na cibulce, osolíme a s přidáním malého množství vody dusíme. Mrkev očistíme, nakrájíme na kostičky nebo na kolečka a přidáme ke změklému masu. Společně dodusíme. Můžeme nepatrně zahustit moukou rozmíchanou ve vodě a provařit. Na talíři zdobíme nasekanou petrželkou. Omyté brambory nakrájíme na výseče nebo na plátky, rozložíme na plech a posypeme kmínem a solí. Upečeme v dobře vyhřáté troubě.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 01. 2013 14:07
Mňam..maso v mrkvi miluji:) Dostala jsem na to chuť jak to vidím, tak už vím co bude zítra k obědu:D
27. 08. 2011 19:27
Dobrý den, jsem tu nová,ale nerozumím tomu proč jsou tyto recepty tvořené ze surovin,které jsou v databázi označované jako špatné??

Naši partneři