Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Rybičková pomazánka

Zpět
  • Autor: STOB
  • Doba přípravy (min.): 20
  • STOB recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 2819 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 74, SAFA (g): 5, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 940 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 24.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Rybičky, vejce rozkrájené na menší kousky, rostlinný tuk, tvaroh a nastrouhanou okurku rozmícháme dohladka. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli, ochutíme citrónovou šťávou, hořčicí, případně trochu dosolíme a dochutíme pepřem. Podáváme s celozrnným pečivem.

Hodnocení (17 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 10. 2016 10:20
Rybí pomazánku si dělám často. Místo Flory light používám konzervu tuňáka v slunečnicovém oleji nebo sardinky v rostlinném oleji.
20. 02. 2016 15:35
V nejbližší době se vrhnu na přípravu této pomazánky, ingredience lze snadno sehnat. Dobrou chut všem, kteří rádi zkouší nové recepty a mají chut cvičit.:-):-):-)
03. 01. 2016 05:26
Super!
06. 02. 2015 17:10
dělala sem a je výborná.udělam určitě zase
03. 03. 2014 19:07
taky se na to chystám :)
05. 01. 2014 14:46
Dělám podobnou se sardinkami, ale tuto určitě vyzkouším :-) Díky za recept.
04. 01. 2014 21:16
Něco podobného dělám, ale ještě nikdy jsem tam nezkoušela dát okurku
01. 01. 2014 19:39
Ryby miluju! Rybičkou pomazánku taky! Obdobnou dělám celkem často.=)
31. 12. 2013 23:54
Určitě vyzkouším!
31. 12. 2013 16:33
Taky jí mám moc ráda a tvaroh do ní nedávám, ale mám chuť to vyzkoušet.
15. 09. 2013 01:58
to mam rada :)
11. 06. 2013 14:04
Tu mám moc ráda, ale s tvarohem jsem ji ještě nedělala, ale zkusím ji.
18. 03. 2013 00:54
Dobrý nápad na zítřejší sváču:)
15. 03. 2013 23:24
rybičky mám ráda, vyzkouším:-)
30. 03. 2012 08:08
jojo, je.. ale dělám rybičkovou bez tvarohu (tvaroh nemůžu).. ale když ho dělám z okapanýho v olůeji tak je krásně krémově vymíchaná.
29. 03. 2012 15:50
zkus smíchat ten marg. nejdřív postupně s tvarohem, pak hořčicí a solí atak a pak teprve to ostatní. můžeš i toho tuňáka strochou tvarohu a pak dohromady :-( snad je to srozumitelné :-P
29. 03. 2012 14:06
Když smíchám tuňáka ve vlastní a margarín, tak se mi vždycky zdrcne :o)

Naši partneři