Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Domácí burger

Zpět
  • Autor: Karolína Fourová
  • Doba přípravy (min.): 45
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

oregano, chilli, sůl, pepř, bylinky

Energetická hodnota celkem: 1876 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Libové hovězí maso nameleme a ochutíme sušeným oreganem, špetkou soli a chilli. Z masa tvoříme burgery a pečeme je v troubě rozpálené na 180 °C na plechu vyloženém pečícím papírem. Podáváme v housce (ideálně celozrnné, nebo si upečeme domácí) se zeleninou (kolečka rajčat, cibule, listy salátu) a domácím jogurtovým dipem, který si připravím z bílého jogurtu, česneku a libovolných bylinek.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

03. 01. 2018 14:39
Burgry běžně nejím, ale hovězí maso mám ráda
27. 11. 2017 17:52
Vypadá to dobře, určitě vyzkouším.
16. 11. 2017 11:31
Nedávno jsem dělala domácí burgery i s domácí houskou. Byly vynikající a ještě mám přehled kolik čeho v tom je a jak je to i připraveno - třeba čerstvost masa , dip atd....

Naši partneři