Kategorie receptů
- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 90
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 600 |
Flora Gold | 50 |
Víno bílé suché | 100 |
Bujón průměr (hotový) | 1000 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Bageta rustikální | 80 |
Ementál 45% | 80 |
Energetická hodnota celkem: 5169 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1292 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 29.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.