Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Zapečené celozrnné bruschetty s tuňákem

Zpět
  • Autor: Karolína Fourová
  • Doba přípravy (min.): 10
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepč, bazalka

Energetická hodnota celkem: 4598 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 122, SAFA (g): 10, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1150 kJ

Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 200 °C. Celozrnnou bagetu nakrájíme na plátky, lehce opečeme a potřeme česnekem. Pečené sterilované papriky nakrájíme na nudličky a smícháme s rajčatovým pyré a bazalkou. Osolíme, opepříme, naneseme na opečený chléb, navrch položíme kousky tuňáky a poklademe mozzarellou. Takto obložené bruschetty ještě 5 minut zapečeme a podáváme teplé s čerstvou bazalkou.

Hodnocení (27 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 10. 2017 17:43
Tuňáka mám vždy po ruce, takže nová inspirace
23. 10. 2017 09:35
Bruschettu mám ráda, s tuňákem jsem je ještě nikdy nedělala. Dobrý nápad.
08. 07. 2017 18:18
Vypadá to chutně,vyzkouším!
31. 03. 2017 15:15
Zkusím brzy.
30. 03. 2017 08:40
Tuňáka mám moc ráda prima nové recepty zařadím
28. 03. 2017 22:27
Tohle je přesně pro mě, moc díky za recept, ráda zkusím :-)
28. 03. 2017 20:18
To vypadá skvěle, je to jednoduché, takže zkusím.
28. 03. 2017 15:46
Docela jednoduché a určitě moc dobré.
27. 03. 2017 23:06
To si udělám
27. 03. 2017 21:25
recept vypadá dobře
27. 03. 2017 19:13
Dobrý recept, zítra udělám.
27. 03. 2017 08:18
Taky bych upřednostnila rajčata místo pyré.
27. 03. 2017 00:25
A rajčata na kostičky místo pyré.
27. 03. 2017 00:17
Papriku bych použil čerstvou pečenou, ale jinak OK :-)

Naši partneři