Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Zeleninové ragú s těstovinami a grilovaným kuřecím prsem

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, citrónová šťáva, bazalka

Energetická hodnota celkem: 7980 kJ

Bílkoviny (g): 171, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 217, SAFA (g): 18, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1995 kJ

Bílkoviny (g): 42.8, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 54.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Zeleninu očistíme, mrkev a celer nastrouháme nahrubo, cibuli a česnek nakrájíme najemno. Na pánvi zvolna orestujeme na troše oleje cibuli s česnekem, po chvíli přidáme červené víno a necháme odpařit. Přidáme mrkev, celer a konzervovaná rajčata. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou a dusíme cca 15 minut doměkka. Těstoviny uvaříme dle návodu. Kuřecí prso očistíme, ochutíme solí a pepřem a zvolna opečeme na pánvi na troše oleje (cca 4 minuty z každé strany). Před podáváním posypeme strouhaným parmezánem a čerstvou bazalkou.

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 05. 2017 09:05
DÍKY, VYZKOUŠÍM.
10. 05. 2017 19:47
Vypadá to dobře to si udělám
10. 05. 2017 19:47
Vypadá to dobře to si udělám

Naši partneři