Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Masa55

Sebekoučink

Zahájení: 23.11.2018
Ukončení: 15.02.2019
Cíl: Zhubnout

10 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0.5 kg

Váš cyklus již skončil. Před archivací si zkontrolujte vyplnění cílové váhy, zpětně doplňte chybějící data. Cyklus bude automaticky archivován dne 18.02.2019. Pokud chcete ihned pokračovat s novým cyklem, archivujte stávající cyklus tlačítkem Prodloužit.

Získané body

Tento měsíc: 523
Celkem: 22764
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Ztráta motivace

05. 12. 2018

Smazala jsem dnen můj vánoční plán. Mám totální ztrátu motivace....ani jsem nemohla dospat, jak se mi to pořád honí v hlavě....

..dcera včera večer volala, že potřebuje, abych už v pátek byla u ní a pohlídala malou až do pondělí. Manžel nečekaně odlétá za prací pryč a ona má školu....tak to je jasné, že přijedu a pomůžu, ani vteřinu jsem nezaváhala.....

ráno kolem páté se vzbudím a cítím jak jsem rozhozená...tak zase je vše jinak, než jak jsem si naplánovala.....a tak je to pořád..pořád se v mém životě něco děje..jsem snad zachráncem naší rodiny jen já......proč já si vůbec něco plánuji, když ani týden to nevydrží ....namám chuť a ani náladu coliv dál dělat., plávovat, zapisovat tady, přestalo mne to bavit, je to zbytečnéééééé.

Myslela jsem si, že když se vám svěřím, tak se mi uleví, ale zatím to nezabírá, já vím , že se nedá žít podle tabulek, ale mne to naprosto vyhovuje mít před sebou jasný plán a mít z něj radost, jak se pěkně plní.....asi to je pozůstatek pracovní doby, kdy jsem měla každý den jasné povinnosti a musely být splněny....

No jo , jsem asi blázen....dnes opravdu nejsem pozitivně naladěna....musím se s tím poprat .....

 

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 12. 2018 22:09
Mám to podobné, jen čtvrtky mi nechají pro postižené, to vědí že tam musim a pondělky mám jógu ale to se mi také stalo že jsem nemohla.
06. 12. 2018 07:22
Mášo uvidíš, že bude zase dobře. S Jasmínkou si spolu užijete spoustu zábavy, pohyb a jídelníček můžete plnit spolu. Já mám také vše naplánované a měním plány každý den podle situace. Drž se!
06. 12. 2018 07:04
Mášo, tak snad jsi se z té depky vyspala a dnes už to není tak černé, jak jsi to viděla včera. Holky ti skvěle poradily a já doufám, že dnes ti už bude líp :-).
05. 12. 2018 19:06
Ahojik Mašo, to mě moc mrzí. Ne smutní prosím, bude zase dobře uvidíš. Ty takový můj vzor-ty takové moje sluníčko - ty takový příklad, jak vše jde..... Neboj to půjde, jen tě prostě potřebuje někdo, kdo tě má moc rád. Vem to tak, že budeš jen dělat něco jiného. Udělal si tabulku co vše chceš s malou dělat. I kdyby jen ste třeba malovali stromeček. Šup do toho, vím že to dokážeš, že je to dočasně.... Opět zvedneš hlavu a vrhnes se do toho. Poznala sem tě osobně a vím žes moc hodná dobrá..... Já ti prostě věřím
05. 12. 2018 18:56
Já jen dodávám "a tak dále, a tak dále..."
A nbeříkej, že se na Jasmínku ani trochu netěšíš.
A třeba si vezmi s sebou nějaké "polotovary" a udělejte spolu nějaké to cukroví.
To zní jako dobrý plán, ne?
05. 12. 2018 18:07
buď ráda že máš koho hlídat a že si můžeš Jasmínku dostatečně užívat, plán počká až skončí hlídání a jak tu někdo psal níže, péct, procházet se a další věci můžeš dělat i tam s Jasmínkou, užívejte si spolu vánoční pohodu a nestresuj se
05. 12. 2018 18:04
Žádné chmury, nahoď úsměv a šlapej dál. Všechno se dá přizpůsobit, hlavně když slouží zdraví :-) děvčata už vyjmenovala co šlo, tak se nebudu opakovat. Taky jsem teď zaskakovací babička i když to znamená dojíždět autobusem dost daleko, ale za úsměv mých vnloučátek to vždycky stojí. Vydrž ,jsme s tebou.
05. 12. 2018 17:50
Jak píši všichni pode mnou ;-) tak bych na to šla stejně, dát si panáka ;-) a plány prostě předělat.
U nás se taky nedá nic plánovat, pořád se něco mění a třeba zrovna teď, když jsem se ti chystala napsat nějaká povzbudivá moudra, tak mi pes ukradl z krásně naaranžovanéo koše s nadílkou pro dceru Mikuláše a sežral mu obličej ....
Tak že asi tak ... pro dalšího Mikuláše už nikam nejdu ;-)
Hezký večer a hlavu vzhůru s vnučkou si užiješ báječné dny a pak to všechno doženeš
05. 12. 2018 17:33
Mášo, kašli na plány. Někdo Tě potřebuje, někdo Tě má rád a je to rodina a to je skvělé. Holky mají pravdu, že plán se dá předělat na místní podmínky. Děti jsou skvělé. Můj Ondrášek je daleko ale mám ty maličké ve školce. Povídají si se mnou. Je to jen střípek toho, co bych chtěla ale díky za něj. Snažím se brát život tak jak jde a co mi nabízí a od té doby je o něco lépe. Dej se do kupy, operativně uprav plán a na vánoce se hlavně těš. Držím palce ať se z depky dostaneš co nejdřív.
05. 12. 2018 16:32
Mášo!!....co to vidí moje oranžové oko?!....ty máš předvánoční depku!? anebo máš roupy!..nedávno jste byly u moře, slavili jste a byla jsi v oukeji!...co by kdo za to dal........:-))....tak si to tak neber, a jak píšou holky, buď ráda, že tě někdo potřebuje!....a my samo taky:-)...ono, nemusí být plán, na každý prd:-)... se to pak těžko dodržuje, když neumíš kličkovat...tak hop a skok, šupej na hlídačku a s veselou!
05. 12. 2018 16:19
Mášo, .... a co panáka?
Nebo si nahlas říct, že když nejde o život, ...... .
Jednak bych mohla rozebírat, že nemusí být všechno hotovo, ale mám pocit, že o to Ti v tuhle chvíli asi ani nejde.
Tak jinak: ...... Mášo, TO DÁŠ!!!!!
A taky by šel ten plán poupravit na změněné podmínky. Pohyb a cvičení by určitě uvítala i Jasmínka, napéct bys klidně mohla u nich, zdravé jídlo také zvládneš i na "jiném stanovišti". A ( jak bych to řekla sobě) "Pokud snad byl v šuplíku bordel do adventu, dá se s.tím žít i dál. Určitě přijde den, kdy na něj dojde :-). A nepal za sebou mosty ( rozuměj: Nemaž plány ). Dobré věci slouží dál. Vem Džínu, projdi se, dej si toho panáka a "Jedeme z kopce, držte si klobouky!" Máme Tě všichni rádi a jsme s Tebou. A ANI NA CHVÍLI O TOBĚ NEPOCHYBUJEME :-).
05. 12. 2018 11:14
Máš krizi, to je normální. Nejsme tabulkové stroje, ale jenom lidi, a na všem, co teď vidíš špatně, si najdi to dobré, a z toho žij. Třeba buď ráda za to, že tě ostatní potřebují, že jsi pro ně nepostradatelná, jak by ti teprve bylo, kdybys byla osamělá a nikdo o tebe ani nezavadil.... proto hlavu vzhůru a čelem ke všemu, co máš před sebou !!
05. 12. 2018 10:53
Maruško, otoč se zpátky, co všechno jsi dokázala a kolik lidí jsi dokázala svým nadšením a disciplinovaností nakopnout...:-) Určitě se ti během těch dvou let co jsi tady s námi plány také změnily a všechno jsi zvládla. Co ti pomohlo tenkrát, může ti pomoct i teď? Já mám pořád ještě malé děti a plány se mi mění pořád skrze jejich nemoci...Díky Bohu za babičky...:-), avšak i babičky mají právo říct ne a stejně tak máme všichni právo nemít svůj den a na naše plány se vykašlat nebo je změnit...:-) Stejně ty tabulky a plány miluješ a za den dva či týden do nich zase naskočíš...:-) Já tomu věřím...:-)
05. 12. 2018 09:50
Můj tatínek vždycky říkal, nejsem pánem svého času. Pravdo byla ale ta, že plánem našeho času byl on. Na nástěnce jsme měli jídelníček jako v "pelíškách" (tedy proměnlivý a na vše byly dlouhodobé a i krátkodobé plány. Já jsem v to vyrostla, a tak také miluji plány, i když se nebráním jejich změnách. Na vnoučata jsem se strašně dlouho těšila a už ani nevěřila, že nějaké budeme mít. A teď jsou na prvním místě a ostatní plány jdou stranou. Respektive jsou upraveny podle nich, např. místo km plavání jen plácání se ve vodě, jógu můžeme cvičit společně, jíst musí i děti a zdravá strava jim nevadí a jsou určitě další věci které sama objevíš.
05. 12. 2018 09:06
Plány jsou od toho, aby se operativně měnily. Asi to tak má každá mobilní babička. Já to taky znám, někdy vnoučata, někdy zástup v práci, ale už se tím netrápím. Tak si užij vnoučata, ostatní se dá odložit. Hezký den.
05. 12. 2018 08:15
Neboj, to přejde. Já jsem taky plánovač, ale s mým manželem se nedá naplánovat téměř nic. Takže neustále operativně měním plány. A s vnoučaty je to podobné, přijedou vždy, když to nejméně potřebuji. Jsem ráda, že život je pestrý a že mě ti moji blízcí potřebují. A nic není zbytečné, plán se upraví a až se vrátíš budeš hezky pokračovat.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři