Sledujte nás:

Datum registrace: 30. 01. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Raquel

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 6. 1. 2017. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 23
Celkem: 1447
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

tragédie jednoho dne aneb bylo to k pláči

08. 08. 2016

V poslední době se snažím pravidelně hýbat, nejsem na tom špatně, co se týče sportu, ale už neumím jíst. Dnes ráno jsem se zvážila... nemám jateční váhu, ale připadala jsem si těžká jako prase. Celý život jsem nevážila tolik, kolik dnesc.. Tak jsem z toho byla celý den zdrcená, první to odskákal můj miláček, poněvadž mě zlákal na temnou stranu a velmi dobře vaří hamburgry, a samé těžké hříšné jídla... Tak jsem mu to vyčetla. Já vím, nemůže za to, můžu si za to sama, že jsem se tak vyžrala. Mě štve ta 8 na začátku, a to jsem když jsem hubla poprvé měla 6 na začátku:( tak jsem byla dobrá... achjo proč jsem povolila...

 

Tak jsem cvičila, cvičím a najednou se podívám na odraz a viděla jsem ty špeky. Lidičkové já se tak rozbrečela.. Prostě muselo to ven, představte si, že cvičíte a brečíte - nikoliv bolestí, ale sami nad sebou... Tak jsem se zařekla, že na váze nechci vidět více než 80,4 kg... chci tam vidět momentálně 73-70 kgchci mít o pár cm v pase méně.. a už nechci brečet kvůli tomu jak vypadám. Zvláště, když jsme si s přítelem založili pokladničku na svatbu - chci být jednou hezká nevěsta. (já vím, váha kráse nepřekáží, ale blbě se to fotí:( )

 

Chjo tragický den:( potřebuji zoufale obejmout:( (nebo darovat 7 kg ke štěstí!)

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 08. 2016 18:38
Držím palce, ať se Ti daří želvičku popohnat. Určitě budeš krásná nevěsta:-)
13. 08. 2016 14:44
Ona ta negativní motivace bývá často tou nejsilnější...jakože je ti ze sebe samé do pláče, ale tím spíš se v tobě vzedme vlna energie (byť vyvěrající z té negativity) a pustíš se do toho a půl je hotovo :-) Chce to zdravě se nasrat a říct si - když můžou ostatní, proč ne já...držím palce, aby odhodlání bylo opravdové s snaha odměněna úspěchem :-)
10. 08. 2016 19:36
jako jo dneska jsem si splnila, ale to jídlo musím začít pilovat, vím, že tam je zakopanýpes... včera moc, dneska málo...vuááá

a jo pokud nepolevím tak to půjde:-)
10. 08. 2016 07:06
Mám to docela podobně po dnešním ranním vážení :-(, nejraději bych někam zalezla a nevylézala :-(. No jo PMS zaútočilo, tak snad něco potom odejde samo, ale o zbytek se budu muset postarat sama.Akorát moje čísla nejsou tak špatná, mám o tu 11 méně než ty, ale nejsou to už lichotivá čísla, musím se dokopat a začít s tím něco dělat ! Jsou už na hranici, kterou jsem si stanovila a dál už jít nechci! Tak do toho půjdem spolu a ty budeš za krásnou nevěstu a já si už něco vymyslím, proč to dělám, snad k tomu 20 letému výročí od svatby :-), sice už nestihnu dát pryč vše, ale něco se podařit může :-))!
09. 08. 2016 20:28
Přeji ať se odráží jen ta postava jakou si přejete ale chce to velkou trpělivost a nenechat se zlákat.
09. 08. 2016 18:51
nejhorší je, že před rokem jsem měla 74kg.. a před rokem a půl 68:(
09. 08. 2016 08:49
Přeji Ti hlavně hodně trpělivosti, protože jak chceš sundat deset kg a taky to udržet, je to běh na dlouhou trať. Taky mně (hlavně teď v létě) přepadají nálady, že se mi nechce vážit, nechce zapisovat, a ta jedna zmrzlina mi neublíží, atd. Snažím se vzpomenout na to, proč to dělám. Nechci si celý život říkat - měla bych zhubnout. Chci se dostat do stavu "normální" postavy a normálního stravování, abych už nemusela vydávat energii na hubnutí. Abych musela trávit nekonečně hodin v obchodech s oblečením hledáním toho, co mi padne. Abych s sebou při horské turistice nevláčila dvacet kilo navíc do kopce. Abych byla v normě. Tečka. Netoužím po postavě modelky, ani kulturistky, jen po obyčejném normálu...
Kdesi jsem četla radu k hubnutí - nebojujte se svým tělem, spolupracujte s ním. Přeju ti moc, aby ta spolupráce byla úspěšná. Snaž se na své tělo dívat pozitivně. Protože ono je opravdu dokonalý stroj a když mu dáš šanci, tak to všechno dá úplně samo do pořádku. To je přece úžasné!
Dej tomu čas, buď trpělivá a za rok budeš úplně proměněná :-)
Hezký den!
09. 08. 2016 07:59
Děvče zlaté,tys to napsala úplně za mně.Neboj, tady tě jíst naučí, budeš-li chtít.Tu jsi na správné adrese.Přeju ti hodně úspěchů při výuce:-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři