Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 08. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

nikola

Sebekoučink

Zahájení: 11.02.2019
Ukončení: 06.05.2019
Cíl: Udržet váhu již dlouhou dobu po zhubnutí (stabilizovaná váha)

50% Držím!
- +

Zaplacený cyklus je přístupný do 8. 5. 2019

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1669
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Deset důvodů proč vybrat ke zhubnutí kurzy STOBu

09. 12. 2014

V úvodu tohoto blogu bych vám všem chtěla moc poděkovat za žádosti o lektorství, které mi zasíláte, velice mne vždy potěší vaše důvěra ve mne. Chtěla bych Vás také poprosit, pokud byste měl kdokoli jakýkoli dotaz ohledně jídelníčku, cvičení,STOBu, tak je úplně nejlepší, když mi napíšete zprávu, bud sem na zeď nebo do emailu, na kterém jsem takřka pořád.

Vaše dotazy můžete zasílat na email: Nikola.Hanysova@seznam.cz nebo ještě lépe, pokud byste měli dotaz/téma,které bych mohla odpovědět veřejně tak, aby se i ostatní mohli dozvědět "jak na to", tak budu moc ráda.

Ráda bych Vám také připomněla, že konec roku se již blíží a spolu s ním přijde nový a jako každý rok v lednu začínáme se skupinovými kurzy snižování nadváhy,můj blog by Vám rád připomněl, v čem všem vám může kurz pomoci.

Již brzy vychází 49. vydání elektronického časopisu Pochutnej si se STOBem,kde jsem spolu s redakcí STOBu pro Vás připravila několik článků, které by měly pomoci během Vánoc a inspirovat k jejich zdravějšímu průběhu bez kil navíc. Navíc v časopise naleznete upoutávku na náš novoroční dárek, kterýsi budete moci bezplatně užít…Jsem si jistá, že Vám udělá velkou radost! Takže sledujte a stahujte časopis, ať  jste mezi prvními, kdo se to dozví!

10 DŮVODŮ PROČ VYBRAT K ÚPRAVĚ ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU A SNÍŽENÍ VÁHY KURZY STOB

1. Ve STOBu se nehladoví - své klienty učíme hubnout a žít zdravým, rozumným způsobem. Hledat kompromisy a rovnováhu mezi příjmem a výdejem energie.

2. Nikdo vás nenutí běhat maraton či se mučit ve fitcentrech - STOB se snaží pomocí svých kurzů naučit klienty vybírat a vykonávat takovou pohybovou aktivitu, která je efektivní a také zábavná. V rámci kurzů máte možnost pohybovou aktivitu vyzkoušet.

3. Ve „dvou a více“ se to lépe táhne – je prokázáno, že ve skupině dosahují klienti větší motivace a pevné vůle díky ostatním účastníkům se stejnými cíli. Úspěchy ostatních směřují každého jednotlivce vpřed.

4. Názorné pomůcky, hry a interaktivní lekce - pomáhají k lepšímu zvládání teorie v praxi. v rámci každé lekce získáváte v kurzu brožurky. Jste první, kteří vědí o novinkách a chystaných akcích STOBu.

5. Dostatek času na změnu návyků – kurzy zpravidla probíhají 12 týdnů, za tuto dobu lze v teoretické i praktické části nahradit nevhodné návyky za vhodnější. Zvyk je železná košile a v kurzech si naopak zafixujete návyky vhodné a odstraníte nevhodné.

6. Hubnutí s odborníky – STOB má 25 letou praxi v oboru a všechny své odborníky pravidelně školí. V rámci kurzů je Vám každý týden k dispozici lektor připravený na všechny vaše dotazy.

7. STOB kurzy jsou nejen o znalostech výživy a pohybu, ale především Vaší psychiky – v kurzech využíváme kognitivně-behaviorální psychoterapie, která pomáhá zvládat jídlo navíc v důsledku vnějších spouštěčů (vůně jídla, velká balení, reklamy,...) i vnitřních (emoční jedení, myšlení buď anebo).

8. Nastavení správného cíle, vyloučení JOJO efektu – STOB na Vás neklade velké nároky, naopak Vás učí pomalým, ale trvalým změnám. Lektor je Vám k dispozici a nastavíte společně optimální cíle i motivaci.

9. Relaxace, psychická rovnováha – díky kurzům účastnící získají lepší pocit ze sebe samých, zvýšení sebevědomí a v neposlední řadě se učíme i relaxovat.

10. 24 hodinová podpora během i po skončení kurzu – STOB nabízí všem svým klientům komunitní web stobklub.cz, kde mohou klienti 24 hodin denně využívat zdarma program sebekoučink, kde kontrolují své výsledky, používají interaktivní lekce, odborné články, blogy, databázi potravin, receptů a mnoho dalšího.

STOB má také několik novinek, které zaujmou:

> Nyní jsou kurzy i pro uspěchané, s preferencí menší skupiny účastníků.

> Zkrátka nepřijdou ani muži, kteří mohou vyměnit posezení u piva za pravidelná setkání „čistě“ pánském kurzu STOB s milými lektorkami STOBu.

> Možnost mají i kuřáci, kteří chtějí přestat kouřit a nepřibrat!

> A pokud máte pocit, že Vám nepomůže nikdo, protože nemáte dostatečnou vůli, tak právě pro Vás máme připraven kurz se zaměřením na posílení vůle, získání a udržení motivace.

Já Vám přeji, aby si každý z vás vybral pro dosažení svého cíle tu nejlepší cestu a mohli jsme si v novém roce zase posílat mnoho inspirujících příběhů, zkušeností, motivačních fotografií s vašimi výsledky. 

Mějte se krásně, hýbejte se, jezte zdravě, držím palečky všem!

Krásný den Vám přeji z Londýna 

Niki


Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři