Sledujte nás:

Léto už je za dveřmi - užijte si ho se STOBem

Zpět

Už nyní nás hřejí první jarní sluneční paprsky a tak nás co nevidět překvapí i horké léto. Celou zimu jste poctivě dodržovali zásady zdravého životního stylu a potili se v tělocvičně? Odměňte se za vaše snažení a vyražte na dovolenou se STOBem, jak jinak než plnou pohybu a zdravého jídla. A pokud se ke změně teprve rozhoupáváte, kdy jindy začít, než po krásné dovolené s partou lidí se stejným cílem, která pro vás bude skvělou motivací na celý následující rok.

Na rok 2017 jsme naplánovali mnoho zajímavých destinací a jelikož je dovolená se STOBem oblíbenou tradicí řady z vás, dvě třetiny z více než dvaceti nabízených pobytů jsou již obsazeny. Zbývají ještě nějaká volná místa, proto déle neváhejte a vyberte si z nabídky aktivní dovolené na našich webových stránkách www.stob.cz. Lahůdkou bude i podzimní Mauricius.

Dovolená v Čechách - turistika, koloběžky i sjíždění řeky na raftech!

Z Tuzemských pobytů jsme pro milovníky přírody vybrali kouzelné Jetřichovice. Vzhledem ke krásné přírodě národního parku Českosaské Švýcarsko, je pobyt kromě cvičení zaměřen z velké části na turistiku. 

Volná místa jsou také na pobytu v Turnově. Nabízí pestrou škálu různých druhů cvičení kombinovanou s outdoorovými aktivitami, jako je například zábavná jízda na koloběžkách, a to vše v klidném prostředí Českého ráje.

Máte raději Šumavu? Vyražte s námi cvičit s výhledem na monumentální hrad Rabí, sjiždět řeku Otavu na raftech a dopřát si vyšetření a léčbu pohybového aparátu metodou manuální fyzioterapeutické korekce nebo uvolňující masáže.

      

Poznávejte Evropu aktivně se STOBem

Pokud vás spíše než české lesy lákají bílé pobřežní písky, stále máte možnost se STOBem objevovat krásy Albánie, italské Basilicaty a  řeckého Skopelosu.  Místa už jsou jen na vyžádání, takže pokud budou ještě volné letenky, můžete si užít  nádhernou dovolenou s oblíbenými cvičitelkami, které se vám budou po celou dobu pobytu věnovat.

Máte chuť prodloužit si léto a užít si první zářijový týden, ze kterého si odnesete víc než jen cestovatelské zážitky? Do Albánie míříme již potřetí. Hotel Albania Star je situován na dlouhé pláži, jako stvořené pro několikakilometrové procházky. Stravování je zajištěno formou all inclusive s velkým množstvím ovoce a zeleniny, včetně nápojů.

Chcete-li se o této zemi dozvědět víc, prohlédněte si reportáž o pobytu v Albánii v jednom z minulých čísel časopisu Pochutnej si se STOBem.

   

Cvičení pod vedením oblíbené Dáši Jackson bude probíhat na střeše hotelu s krásným výhledem na moře, v klimatizovaném konferenčním sálu nebo blízkém lesíku. Program se sestává ze cviků na rozproudění lymfy, výuky správného dýchání, řízené chůze, budete zasvěceni do tajů nového cvičení NIA (kardiovaskulární taneční cvičení s jednoduchou choreografií) a  nebude chybět ani nordic walking. Že jste nordic walking ještě nevyzkoušeli a nemáte doma vybavení? Všechno je jednou poprvé a omezený počet holí máme k zapůjčení. Kromě cvičení se budete věnovat také novým technikám zvaným mindfulness (techniky k nácviku zvládání stresu, jídla navíc oproti plánu, apod.).

V Albánii budete mít možnost zakoupit si také některý z výletů na atraktivní turistická místa, jako je Skadarské jezero, starobylé město Berati, hlavní město Tirana, exkurze do výrobny albánského koňaku Skanderbeg v Durresu s možností nákupu apod. Přihlaste se ještě dnes zde.

Oblast Basilicata v jihoitalském regionu je místem, kde pořádá pobyty se cvičením mnoho cestovních kanceláří. Destinace je atraktivní díky kombinaci majestátních hor, čistého pobřeží, kouzla nedotčené přírody a bohaté historie, kterou vypráví ikonické město Matera vybudované ve skále. Pobyt je naplánován v termínu od 22. 6. do 29. 6. 2017, kdy pláže ještě nebudou přeplněné turisty, ale moře bude již vyhřáté.

Cvičení s lektorkou Miluškou Novou bude zahrnovat aerobik, taneční aerobik, posilování, strečink, cvičení s overbally, turistiku, nordic walking apod, ale hotelový resort nabízí bohaté sportovní vyžití i mimo plánovaný program. Můžete využít bazény a sportoviště, včetně tenisového kurtu. A k cestování patří také dobré jídlo. Stravování v hotelu formou polopenze proto nabízí možnost ochutnat tradiční italskou kuchyni s dostatkem čerstvého ovoce a zeleniny. Více informací naleznete zde.

   

Poznávat řecký Skopelos, ostrov ležící na východ od pevniny v průzračných vodách Egejského moře, se vydáme v polovině června. Ostrov není přeplněný turisty, disponuje nádherným čistým mořem a můžete na něm navštívit nedotčené přírodní pláže, na které se dostanete vypůjčeným motocyklem, autem nebo autobusem. Pestrý program cvičení nabídne Alena Ročková.

Ubytování je zajištěno v penzionu s bazénem, který leží v klidném místě, 150 m nad písčito-oblázkovou pláží. Z celého ubytování je krásný výhled na moře a na východ slunce. Penzion nabízí možnost dokoupení polopenze, ale doporučujeme využít stravování v řeckých restauracích a tavernách v 800 m vzdáleném hlavním městě Skopelos. Nejen, že ochutnáte rozmanitou místní kuchyni, ale navíc vám při procházce na večeři příjemně vytráví. V areálu penzionu je také možné kdykoliv využít prostoru na grilování a posezení pod pergolou obrostlou ibišky. Více informací o tomto pobytu naleznete zde.

   

 

Pokud Vás některý z pobytů STOBu zaujal a máte chuť s námi prožít nezapomenutelnou dovolenou plnou cvičení, smíchu a dobrého jídla, neváhejte a přihlaste se na našich stránkách www.stob.cz v sekci aktivní dovolené nebo si prohlédněte katalog aktivní dovolené pro rok 2017.

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 01. 2019 06:25
Přátelé, mám pocit, že to bylo v roce 2017
17. 01. 2019 05:25
To musí být krása. Všem co se zúčastní přeji ať se jim moc líbí

Naši partneři