Sledujte nás:

Prožijte aktivní dovolenou se STOBem

Zpět

 

Prožijte pohádkovou dovolenou, kde vám nabídne bohatý program tým STOBu. Užijete si čerstvého vzduchu, různých druhů pohybu a plno zábavy.

Pro milovníky exotiky

Omán

Nabízí azurové moře, bílý písek, mnohakilometrové procházky podél pobřeží u moře, plavání ve vyhřívaném bazénu a v otevřeném moři či v laguně (bez vln). Po celou dobu pobytu bude připraven bohatý program - rozmanité druhy cvičení, zdarma zapůjčení kol, hotel zajišťuje i další program jako výuku vaření a večerní programy včetně diskotéky s možností tance. Zdarma je sauna a za poplatek si můžete dopřát procedury pro péči o tělo i duši – masáže.

Pobyt se koná v říjnu a hlásit se můžete zde

Pro milovníky krásného blízkého moře

Pobyt s bohatým cvičebním programem si můžete užít v červnu na  Krétě - hlaste se zde

V poslední době se mezi oblíbené destinace opět vrací Bulharsko. Našli jsme relativně klidné místo na Slunečním  pobřeží. Pobyt se zrealizuje v září.

Moře ve Štúrovu

Kdo se chce za levné peníze cítit jako u moře, nabízíme pobyt přímo na termálním koupališti ve Štúrovu.

Pro milovníky lázní

Chcete-li být věrní naší zemi, pak máme pro vás připraveno 9 týdenních pobytů v 7 pobytových místech a 3 prodloužené víkendy.

Dolní Lipová

Novinkou je červnový pobyt v lázních Dolní Lipová,které se proslavily léčbou obezity. Tak jako na všech pobytech STOBu, i zde bude mít pohyb hlavní roli. Budete moci využít  léčebné procedury, které se odehrávají přímo ve vile Grohmann, kde budete ubytování.

Pro ty, kteří si šetří dovolenou 

Termíny prodloužených víkendů se konají v době svátků.

Prodloužený víkendový pobyt ve Sportareálu Klíny 

Od  čtvrtka  5.7. do neděle 8.7. 2018 bez jediného dne dovolené si můžete užít 4 dny v krásném horském prostředí Krušných hor. Kromě široké nabídky cvičení vyzkoušíte výuku  tanců a využijete krásných tras na Nordic walking. Hlásit se můžete zde

Máchovo jezero

Krásný zářijový víkend pod vedením psycholožky, cvičitelky a fyzioterapeutky Kristýny Rissové a tanečníka Vojty Lacka bude probíhat v Penzionu Sportcentrum ve Starých Splavech v blízkosti Máchova jezera. Pestrý program cvičení bude zahrnovat aerobik, výuku tanců, movie dance na motivy známých písní, ale také zdravotní cvičení. Nebude chybět turistika  nordic walking a večerní programy.

Konopiště

Po celou dobu je pro vás připraven cvičební program pod vedením cvičitelky STOBu Dagmar Jackson, který sestává ze cviků na rozproudění lymfy, výuky správného dýchání, řízené chůze, budete zasvěceni do tajů nového cvičení NIA (kardiovaskulární taneční cvičení s jednoduchou choreografií) a nebude chybět ani nordic walking. K dispozici je po celou také welness  - bazény, vířivka, sauna, za poplatek různé druhy masáží.

Na všech pobytech je omezená kapacita, proto neváhejte s přihláškami na www.stob.cz.

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

25. 04. 2018 12:33
pěkné nabídky
24. 04. 2018 15:29
Je dobře, že STOB provozuje i cestování.Pokusím se vyčkat na nějaký pobyt na delší dobu.Za 10 dní se jen rozmlsám a pak pláču do kufru:-o
Takže zatím jen mlsám fotky, fotky jsou fájn:-)
24. 04. 2018 15:00
Zejména republika je zajímavá ale já mám psy o které se nemá kdo postarat. Škoda Jela bych
24. 04. 2018 13:14
Zajímavá nabídka.

Naši partneři