Sledujte nás:

Kategorie potravin

Tuňák ve vlastní šťávě
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 420 kJ
Bílkoviny: 23 g SAFA: 0.3 g
Tuky: 1 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 1.2 g

Ryby a rybí výrobky je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Mořské ryby jsou významným zdrojem jodu a omega 3 mastných kyselin, které působí příznivě na kardiovaskulární systém. Tento výrobek obsahuje velmi malé množství tuku, energetická hodnota je proto poměrně nízká a výrobek je vhodné zařadit do jídelníčku.

Náhrada

Tento výrobek můžete zařazovat do jídelníčku. Ještě lepší variantou jsou vhodně upravené čerstvé ryby.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři