Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Ovesné hrudky se sušeným ovocem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Hmotnost hotového pokrmu: 330 g (1 ks 11 g)

Energetická hodnota celkem: 4123 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 169 SAFA (g): 3 Cukry (g): 69 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 137 kJ

Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 5.6 SAFA (g): 0.1 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Smícháme sušené ovoce, semínka a vločky. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, přidáme cukr a trochu kypřícího prášku. Do sněhu vpracujeme směs vloček s ovocem. Z těsta tvoříme hrudky, které poklademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 10-15 minut dozlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři