Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hummus s okurkou a koprem

Zpět
  • Autor: Ehwaz
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový9.5
Česnek0.5
Okurka salátová30
Cizrna Vapeur Bonduelle60

Dochucovadla:

sůl, růžový pepř, kopr, limetková šťáva

Energetická hodnota celkem: 675 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 338 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cizrnu z konzervy rozmixujeme s okurkou zbavenou semínek, česnekem, olejem a čerstvým koprem dohladka. Dochutíme solí a limetkovou šťávou. Servírujeme na vlažném toustu posypané celými kuličkami růžového pepře. (1 porce - 50g)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři