Kategorie receptů
- Autor: fonty
- Doba přípravy (min.): 10
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pažitka | 25 |
Celer řapíkatý | 30 |
Cibule | 50 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 140 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 1608 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 402 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.