Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rebarborová buchta

Zpět
  • Autor: Tereza.Cisarova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

špatka soli do bílků před šleháním

Energetická hodnota celkem: 10764 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 404, SAFA (g): 36, Cukry (g): 230, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 897 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 33.7, SAFA (g): 3, Cukry (g): 19.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Reveň oškrábeme a nakrájíme na tenté plátky a připravíme si drobenku: do 80g hery zapracujeme 100 g cukru a 100 g mouky - rozemneme v prstech až se drobí. A připravíme si piškotové těsto: Z bílků vyšleháme tuhý sníh do kterého zašleháme 130g cukru, jemně zamícháme žloutky a na 2x až 3x přidáme mouku, kterou jemně překládáním zapracujeme do sněhu. Těsto dáme do formy (používám větší skleněnou) uhladíme, posypeme rebarborou a drobenkou, pečeme do zlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři