Sledujte nás:

Pstruh pečený na kmíně

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1445 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 7 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Očištěnou, vykuchanou rybu opláchneme, nasekáme na porce, osolíme, okmínujeme, opečeme po obou stranách na tuku a vložíme krátce dopéct do trouby. Po vyjmutí z trouby přidáme máslo, a jakmile se rozpustí, rybu přelitou výpekem s máslem ihned expedujeme.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 05. 2013 11:44
vynkající recept,dělala jsem minulý týden
22. 03. 2013 20:04
Vypadá to dobře:-)
22. 03. 2013 20:04
Vypadá to dobře:-)

Naši partneři