Kategorie receptů
- Autor: ladynka
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 200 |
Rajčata | 140 |
Salát ledový | 140 |
Paprika bílá | 200 |
Česnek | 14 |
Cibule šalotka | 30 |
Dochucovadla:
Pepř, sůl, tymián
Energetická hodnota celkem: 1343 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 672 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Rajčata a papriku nakrájíme na kousky, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, ledový salát natrháme, přidáme kousky tuňáka. Zeleninu s tuňákem promícháme, osolíme, opepříme a přidáme pár lístků čerstvého tymiánu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.