Kategorie receptů
- Autor: ANCINKA
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čokoláda hořká 70 % průměr | 100 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 120 |
Vločky ovesné | 100 |
kakaooříškový krém šmakoun | 450 |
Tuk kokosový | 11 |
Energetická hodnota celkem: 11751 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 191,
Sacharidy (g): 182,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 92,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 118 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kakaooříškový KRÉM ŠMAKOUN promícháte s vločkami a s 90 g mletých ořechů.. Ze směsi vytvoříte kuličky, necháte ztuhnout v mrazáku, napíchnete na párátko, polijete kvalitní čokoládou rozpuštěnou s kokosovým olejem ve vodní lázni a ozdobíte zbylou části ořechů :- ) Skladujte v lednici, vydrží 3-5dni , nebo, a to je lepší varianta, dejte po ztuhnutí do mrazáku a vždy si jen chvíli před konzumací nechte povolit v pokojové teplotě potřebné množství :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.