Datum registrace: 07. 03. 2011
kartarkaeva
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 95079.98 km |
Kolo: | 51412.41 km |
Cvičení: | 4327 h 47 min |
kartarkaeva
Jak psát blog?ZELENÉ POTRAVINY
09. 03. 2011
prvku Voda můžeme říci, že se jedná o podporu života, zatímco Dřevo je vstup života, život sám. Použijeme-li tedy řasu samotnou – Chlorellu, hovoříme o podpoře života, o pomalém procesu, který zkvalitňuje naši vitalitu. Barley je téměř jejím pravým opakem, svou dravostí mladého osení nám prakticky ihned dodává aktivní energii. Její působení je ovšem časově značně omezené. Zatímco při dlouhodobém používání Chlorelly zůstáváme i po jejím vysazení poměrně dlouho pod účinnou clonou, Barley se chová podobně jako bubínková kamínka. Ta začnou okamžitě žhnout, ale po vyhasnutí velmi rychle vychladnou. Působnost Barleye je tedy velmi silná, okamžitá, ale krátkodobá. Chlorellu využíváme při preventivním podávání jako pomalý prostředek ke stálému vzestupu energie, Barley pro okamžité zvýšení použitelné energie.
SPIRULINA BARLEY
Mimořádně zajímavým doplňkem obou krajních přípravků je Spirulina Barley. Jinové působení Spiruliny zklidňuje a stahuje dravé a ne vždy vítané účinky Barleye, jang Barleye zase přidá na rychlosti účinkům jinové Spiruliny. Výsledkem je velmi dobře vyvážený přípravek pro kategorii značně vytížených jedinců, kteří potřebují doplňovat velmi rychle aktivní energii, ovšem vzhledem ke své jangovosti nejsou schopni přijmout Barley (např. manažeři). I u této skupiny osob však lze doporučit současné jednorázové či krátkodobé podání Barleye pro jeho okamžité doplnění aktivní energie.
Obsahují hodně enzymů a minerálů..Užívám je už několik let a myslím že i díky tomu jsem sice v kategorie morbidní obezity,ale nemám vysoký tlaky, cukrovku a ani cholesterol.. Barley piji k vůli krevnímu obrazu a díky bohu už nemusím brát 6 let železo.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
kartarkaeva
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?