Datum registrace: 11. 04. 2011
nufik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
11 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 95079.98 km |
Kolo: | 51412.41 km |
Cvičení: | 4327 h 47 min |
nufik
Jak psát blog?zeleninové šílenství
02. 06. 2011
Docela mě dostává zeleninové šílenství o kterém mluví snad všechna média.Já tedy i nadále kupuji a konzumuji zeleninu,kterou tady v obchodě seženu,myju jak šílená a doufám,že brzy najdou pravého původce,aby jsme my hubnoucí,pro které je zelenina základ,byli také v klidu.Je pravda,že jsem si všimla nezvykle přeplněných regálů,když jindy hledám slušnou okurku i rajče.
Hodnocení (8 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
06. 06. 2011 22:10
nufik
no v nejhorším,jak dnes radil nějký slovák,že ji zahnal kvalitní whiskou,ale to by preventivně byla půlka národa pod parou
04. 06. 2011 13:33
naprosto souhlasím, je zbytečné panikařit, stačí zvýšená hygiena. Navíc už se objevují názory, že to vůbec není zeleninou ale kdoví čím.
04. 06. 2011 11:34
cahounek: naprosto souhlásím, co má přijít, stejně přijde, tak na co panikařit zbytečně :-) Já strach nemám, nám se to vyhne :-) Hezký den :-)
03. 06. 2011 13:52
Také dále zeleninu nakupuji, mám na výběr, cena je slušná, a myju vždycky... Je to asi jako hledat jehlu v kupce sena. a nikdy nevim kdy kde a co chytím, takže nepropadám panice. Jestli mám někde předpovězeno že tím onemocním, tak se to ke mě dostane chtě nechtě ;)
03. 06. 2011 09:19
Taky jen myju a moc to neřeším.Hlavně zeleninu jsme snad myli vždy? A oni ani neví z čeho ty bakterie jsou.. Navíc co si budeme vykládat, zemřelo na to cca 9 lidí za týden? Víte o kolik je vyšší pravděpodobnost, že vás srazí auto? Ale nechcu vás strašit, jen tím chci říct, jak se to přeceňuje :)
03. 06. 2011 09:14
Souhlas s Irčou... taky nepodléhám.. konzumuju úplně standartně.. E.coli se bežně vyskuje jako bakterie ve střevech, hold jí něco vyvolalo, také píšou, že běžně vyléčitelná. Čili kdo ví co se v německu vyskytlo za bakterii.. To už tu bylo mockrát...
03. 06. 2011 08:59
Mě se teď hlavně líbí ceny zeleniny.... V obchodě toho jsou kupy, nikdo nekupuje a ceny letí dolů....
Doma umývám a doufám... :-)
Doma umývám a doufám... :-)
03. 06. 2011 08:56
už jsem si říkala, že je to div, že se toho nechytli distributoři definfekčního prostředku. V Africe se musí veškerá zelenina na 24 hodin naložit do takového desinfekčního láku. teda pro bělochy :-D tak třeba se to ujme i u nás.
03. 06. 2011 08:35
Taky zeleninu kupuji a konzumuji o stošest. Dneska jsem četla , že střevní nákaza je ze sopečného prachu, který je velmi jedovatý. Tak nevím....
02. 06. 2011 23:29
No jo, jsem na tom podobně - zeleninu kupuju, ale nejím syrovou a malému taky nedávám. Drhnu všechno desetkrát a vařím důkladně. Dnes jsem taky četla, že je to zmutovaná bakterie, a infekce může být i živočišného původu... Jen si myslím, že ten zdroj možná bude spíš z nějakého pouličního veřejného stravování než domácího jídla - doma si člověk hygienu víc pohlídá. A onemocněly víc ženy - tak to může být něco i zdánlivě dietního ;-) hned mě napadl gyros - když jsem si ho dala před lety u nás od jednoho Řeka (byl to tedy bulharský Turek, ale řecký krámek lépe "táhl" ;-) - tak jsem dvakrát kousla a zahodila - maso bylo málo propečené a ještě mělo podivnou chuť. Přitom do té doby vařil skvěle - lasaně, plněné papriky, musaku, vše bylo výborné. Akorát ty kuřata se mu tedy nevyvedly... samozřejmě nevím, jestli tahle bakterie může "řádit v kurnících". Ale nedávno tam měli obrovský průšvih s vejci, kdoví, co se v těch jejich drůbežárnách všechno děje...
02. 06. 2011 23:19
Osobně zeleninovému šílenství nepodléhám.
Mohla bych tě poprosit, aby sis zpřístupnila profil pro přátele?
Mohla bych tě poprosit, aby sis zpřístupnila profil pro přátele?
02. 06. 2011 23:08
Už to změnili, že si nejsou tak jistí s tou zeleninou, že by to mohlo být třeba z masa... Jo a těch plných pultů zeleniny jsem si taky všimla.
nufik
Aktuality
Kvíz o ceny
Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?