Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 12. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

susik

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 9095
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

tak zase nevím

04. 05. 2011

Po dlouhe době jsem se rozhodla delat kuřecí stehna mám chuť na recept, který jsem našla tady na stobu. Jenže zase nevím jak na to stehno s vážením. Mám to udělat tak, že zvážím stehno před pečením a pak po upečení zvážím kosti a kůži a to odečtu? Vim, že někde je napsané kolik g odečíst za kosti, ale z kosti nic nemizí ne? Takže by měli vážit stejně i po upečení. Je tenhle postup správny?
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 05. 2011 14:53
aha ja si to myslela takze je to tak jak si myslim ze kdyz vazim maso az po upeceni a nenasobim tak si tim vlastne ubiram :) ja si vzpominam ze kdyz jsem stehno delala posledne tak jsem ho zvazila pred pecenim, pak ho vykostila a od kuzovala :D zvazila kosti s kuzi a maso a chybelo mi tam dost gramu k puvodni vaze :) takze diky moc za rady
04. 05. 2011 14:45
Po upečení se zmenší objem o cca 40%, takže když to maso zvážíš už tepelně upravené, tak tu váhu musíš navýšit o 40%
04. 05. 2011 14:43
irena66: co to znamena x 1,4?
Tkonvalinova: mno ja prave si myslim ze to kure pak vazi mnohem min ze z nej jde i ten tuk a ten snis s tim masickem.
04. 05. 2011 14:00
Až to budeš mít hotové, tak si zvaž jen čisté maso x 1,4
04. 05. 2011 13:57
já nejdříve stehna upeču a potom si vždy masíčko oberu a to obrané masíčko si zvážím a zapisuji.
04. 05. 2011 13:51
Já si obvykle stehno vykostím a stáhnu kůži, vážím tedy čistou váhu.
Pak to peču samotné. Pokud chci zhřešit , kůži peču taky, ale nejím. Jen kvůli té troše mastnoty ;-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři