Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 95079.98 km |
Kolo: | 51412.41 km |
Cvičení: | 4327 h 47 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
susik
Jak psát blog?mno a krůtí hamburger :o)
07. 06. 2011
krůtí maso 1000g 4500KJ 240B 10T 0S
strouhanka 20g 300KJ 1,6B 0,2T 15,8S
cibule 30g 60KJ 0,6B 0T 3S
petržel 20g 38KJ 0,6B 0,2T 1,2S
bílek 70g 140KJ 7,7B 0T 0S
česnek 10g 36KJ 0,2B 0T 1,9S
celkem 1150g 5074Kj 250,7B 10,4T 21,9S
na 100g 442,3KJ 21,8B 1T 2S
vše smícháme a smažíme na panvičce na troše oleje. Kdo má pečící folii má vyhráno :-) ale v tomto hamburgeru neni tolik tuku takže ho trocha neuškodí :-)
Hamburger je vyborný třeba v kaiserce s jogurtovým přelivem jaký je u šiškebabu a horou zeleniny :-)
strouhanka 20g 300KJ 1,6B 0,2T 15,8S
cibule 30g 60KJ 0,6B 0T 3S
petržel 20g 38KJ 0,6B 0,2T 1,2S
bílek 70g 140KJ 7,7B 0T 0S
česnek 10g 36KJ 0,2B 0T 1,9S
celkem 1150g 5074Kj 250,7B 10,4T 21,9S
na 100g 442,3KJ 21,8B 1T 2S
vše smícháme a smažíme na panvičce na troše oleje. Kdo má pečící folii má vyhráno :-) ale v tomto hamburgeru neni tolik tuku takže ho trocha neuškodí :-)
Hamburger je vyborný třeba v kaiserce s jogurtovým přelivem jaký je u šiškebabu a horou zeleniny :-)
Hodnocení (6 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
07. 06. 2011 16:58
Romi Ka
Hm..to zkusím :-)
07. 06. 2011 14:58
Už mám zase hlad, holky tohle mi nedělejteeeeee! Oni prodávají mleté krůtí maso mražené v takových šiškách, ale to budou určo samé kůže. Cena tomu odpovídá.
07. 06. 2011 09:53
Mňam! Prima inspirace :) ěláme občas i z hovězího, ale je to o něco tučnější..
07. 06. 2011 09:03
Jééé teď mi došlo, že mám vyfikanej šlehač (teda ruční) a je tam nástavná hlava na rozsekání masa, to by krůtí mohlo zvládnout ne? Jůůů zkusím to!!!
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?