Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kapary
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 120 kJ
Bílkoviny: 2 g SAFA: 0.1 g
Tuky: 0.5 g Cukry: 2 g
Sacharidy: 4 g Vláknina: 3 g
Sůl: 5.8 g

Kapary jsou nerozvinutá poupata květů keře kapary trnité. Bývají naložené v solném nálevu, používají se do salátů, omáček, těstovin i k různým druhům masa. Obsahují řadu pozitivně působících látek, jejich nevýhodou je však vysoký obsah soli, konzumujte je proto v přiměřeném množství.

Náhrada

Sterilovanou zeleninu můžete zařazovat do jídelníčku, střídejte ji však se zeleninou čerstvou.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři