Sledujte nás:

Kategorie potravin

Paprika sterilovaná
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 140 kJ
Bílkoviny: 0.7 g SAFA: 0.1 g
Tuky: 0.5 g Cukry: 0.2 g
Sacharidy: 5.5 g Vláknina: 1.5 g
Sůl: 1 g

Pokud je zelenina zpracována vhodným způsobem a jedná se o kvalitní suroviny, zachovává si i sterilovaná zelenina řadu příznivých látek. Energetická hodnota je poměrně nízká, můžete proto sterilovanou papriku zařadit v přiměřeném množství do jídelníčku.

Náhrada

Sterilovanou zeleninu můžete zařazovat do jídelníčku, střídejte ji však se zeleninou čerstvou.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři