Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kukuřice mražená
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 460 kJ
Bílkoviny: 3.3 g SAFA: 0.2 g
Tuky: 1.3 g Cukry: 3.5 g
Sacharidy: 20 g Vláknina: 2.2 g
Sůl: 0.01 g

Mražená zelenina, pokud je šetrně zpracována z kvalitních surovin, si zachovává většinu pozitiv zeleniny čerstvé. Jedná se tedy o zdroj vlákniny, vitaminů a dalších pozitivně působících látek. Kukuřice má oproti většině ostatních druhů zeleniny vyšší obsah bílkovin a zejména sacharidů. Nevýhodou je také vyšší glykemický index. Mraženou kukuřici můžete občas zařadit do jídelníčku, má však vyšší energetickou hodnotu, nekonzumujte proto větší množství a započítejte ho do denního energetického příjmu.

Náhrada

Při redukci hmotnosti je vhodnější volit jiné druhy zeleniny, které mají nižší energetickou hodnotu.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Aktuality

Naši partneři