Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karbanátek vycpaný

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, majoránka, bylinky

Energetická hodnota celkem: 2857 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 19, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1429 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Mletou vepřovou plec okořeníme, osolíme, přidáme vejce vmícháme bylinky, rozdělíme na dva díly,Máme -li pocit,že je hmota řídká přidáme polévkovou lžíci hrachové mouky. (musí se k receptu dopočítat) Utvoříme placičky a do nich zabalíme oloupané žampiony, Pečeme v remosce asi 20minut. Na každý karbanátek položíme tenoučký plátek anglické slaniny a pečeme ještě do zrůžovění slaniny..

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři