Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec (syrová) | 250 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Žampiony | 150 |
Slanina anglická | 40 |
Dochucovadla:
pepř, majoránka, bylinky
Energetická hodnota celkem: 2857 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1429 kJ
Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mletou vepřovou plec okořeníme, osolíme, přidáme vejce vmícháme bylinky, rozdělíme na dva díly,Máme -li pocit,že je hmota řídká přidáme polévkovou lžíci hrachové mouky. (musí se k receptu dopočítat) Utvoříme placičky a do nich zabalíme oloupané žampiony, Pečeme v remosce asi 20minut. Na každý karbanátek položíme tenoučký plátek anglické slaniny a pečeme ještě do zrůžovění slaniny..
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.