Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Vepřové kostky pečené v papilotě se zeleninou a batáty

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 75
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, jalovec

Energetická hodnota celkem: 4072 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 86, SAFA (g): 14, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2036 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 43, SAFA (g): 7, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Maso omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Zeleninu očistíme a nakrájíme také na větší kostky. Vše smícháme, ochutíme solí, hrubě mletým pepřem, přidáme bobkový list a pár kuliček jalovce. Připravenou směs dáme do pečícího papíru, podlijeme trochou vína a navrch přidáme Flora Gold. Papír svážeme provázkem a dáme na plechu péct do vyhřáté trouby na 180 °C, pečeme cca hodinu. Před koncem pečení můžeme papír otevřít a ještě vše nechat zapéct pod grilem.

Fotografie

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 04. 2018 17:25
Podobně jídlo upravuji ve skleněném pekáčku s poklicí.
15. 12. 2017 10:43
určitě vyzkouším....

Naši partneři