Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

špecle s vepřovou panenkou a květákem

Zpět
  • Autor: spetra
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9415 kJ

Bílkoviny (g): 188, Tuky (g): 76, Sacharidy (g): 202, SAFA (g): 32, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1883 kJ

Bílkoviny (g): 37.6, Tuky (g): 15.2, Sacharidy (g): 40.4, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Špecle připravíme podle návodu (kupovaný polotovar z Lidlu) Vepřové maso nakrájíme na tenké proužky a osmažíme na oleji, až se maso zatáhne, tak přidáme najemno nakrájený květák a papriku, lehce podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do změknutí či na skus dle chuti. Okořeníme bylinkami, lehce osolíme, na závěr zjemníme kysanou smetanou, to už máme vypnutý sporák.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři