Kategorie receptů
- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 40
- STOB recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Polenta kukuřičná instantní (v suchém stavu) | 100 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 280 |
Voda | 280 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 120 |
Parmezán 32% | 20 |
Creatif Olive Bonduelle zeleninová směs | 255 |
Mozzarella 45% | 75 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 4900 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
STOB Videorecept - Bonduelle from Max Funda on Vimeo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Slané koláče peču, s polentou to bude zdravá varianta.