Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Malinový sirup

Zpět
  • Autor: martashi
  • Uživatelský recept
  • Porce: 150.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Maliny1000
Voda1000
Citronová šťáva400
Cukr bílý (řepný, třtinový)1000

Energetická hodnota celkem: 19500 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 1125, SAFA (g): 2, Cukry (g): 1053, Vláknina (g): 73, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 130 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maliny zalijeme studenou vodou ve skleněné nádobě,povážeme plátnem a postavíme na sluníčko na okno, Po24 hodinách přidáme šťávu z citronů , jakmile maliny vystoupají k povrchu přecedíme je přes plátno a necháme řádně vykapat. Do získané štávy přidáme cukr ve stejném množství jako je šťávy . Přidáme kyselinu citronovou a za občasného zamíchání (až do úplného rozpuštění cukru) necháme opět stát na sluníčku. Můžeme přidat konzervant do ovocných šťáv (podle návodu na sáčku) stočit do lahví a uložit do chladu nebo bez konzervantu nalít do sáčků na ledové kostky a zmrazit.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři