Kategorie receptů
- Autor: KruntoradovaL
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 100 |
Meloun vodní (červený) | 180 |
Jablko | 1 |
Pomeranč | 1 |
Relax sirup květ černého bezu a máta (koncentrát) | 2 |
Energetická hodnota celkem: 340 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
okurku oloupejte a nakrájejte na kostičky. Lžící zbavte meloun semínek, vykrojte z něj dužinu a nakrájejte na kousky. Jablka omyjte, rozkrojte, zbavte jádřince a nakrájejte na kostičky. Z pomeranče vymačkejte šťávu a omyté a oschlé mátové lístky nakrájejte na nudličky. Rozdrťte led. Okurku, meloun, jablko a pomerančovou šťávu rozmixujte se zázvorem a mátou na nejvyšší stupeň. Pak přidejte led a mixujte tak dlouho, dokud nevznikne krémové smoothie. Hotové smoothie nalijte do sklenice a můžete podávat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.