Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

REBARBAPAPA

Zpět
  • Autor: KruntoradovaL
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 350.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 210 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rozdrťte led. Rebarborový kompot dejte do mixéru. Omyjte jahody a třem z nich otrhejte stopky, tu poslední si nechte stranou na ozdobu. Opláchněte maliny a spolu s jahodami, jogurtem a bezovým sirupem je přidejte do mixéru. Vše rozmixujte na nejvyšší stupeň, až vznikne krém. Přidejte led a ještě jednou dobře promixujte. Nalijte do sklenice a ozdobte jahodou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 08. 2017 15:58
Vypadá to zajímavě, ale gramy a ml a počet porcí nebude správně. Z 2 g jogurtů a 4 g jahod to nepůjde.

Naši partneři