Kategorie receptů
- Autor: KruntoradovaL
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hruška | 1 |
Jablko | 1 |
Ostružiny | 80 |
Ostružiny | 1 |
Lažanský rubín 100% jablečný mošt | 100 |
Energetická hodnota celkem: 345 kJ
Bílkoviny (g): 1,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jablko a hrušku omyjeme a rozkrojíme (zbavíme se jadřince). Dužinu pak nakrájíme na kousky. Omyjte a nechte okapat ostružiny. Rozdrťte led. Jablko, hrušku, ostružiny dejte do mixéru spolu s anýzem a jablečným moštem a rozmixujte na vyšší stupeň. Přidejte led a ještě chvíli mixujte.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.