Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

PODZIMNÍ VICHŘICE

Zpět
  • Autor: KruntoradovaL
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 345 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 0, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablko a hrušku omyjeme a rozkrojíme (zbavíme se jadřince). Dužinu pak nakrájíme na kousky. Omyjte a nechte okapat ostružiny. Rozdrťte led. Jablko, hrušku, ostružiny dejte do mixéru spolu s anýzem a jablečným moštem a rozmixujte na vyšší stupeň. Přidejte led a ještě chvíli mixujte.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 09. 2017 17:20
Ještě je tam opakovaná záměna místo gramů na kusy, takže energetická hodnota nemůže odpovídat. Jinak zajímavé vylepšení moštu.
01. 09. 2017 17:08
Myslím,že v receptu je malá chybka- 2x ostružiny, žádný anýz. Jinak vypadá zajímavě. Je období ostružin - vyzkouším.

Naši partneři