Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Záhorácké závitky

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 220
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6524 kJ

Bílkoviny (g): 120, Tuky (g): 107, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 48, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1631 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 12, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolím a opepříme. Navršíme na ně překrájené vymačkané zelí a stočíme závitky, které zajistíme jehlou nebo párátkem. Na tuku osmahneme plátky cibule do zlatova, přisypeme zbytek zelí a zamícháme. Na zelí položíme závitky, zalijeme vodou tak, aby bylo maso do poloviny zalité. Přiklopené dusíme v troubě nejprve na nejvyšší teplotu, po půl hodině teplotu snížíme na 130°C pomalu dusíme do změknutí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

25. 09. 2017 22:18
To vypadá moc dobře.

Naši partneři