Kategorie receptů
- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sleď v rajčatové omáčce | 85 |
Palouček Pilos | 85 |
Cibule | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Hořčice dijonská | 3 |
Energetická hodnota celkem: 1736 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 434 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Obsah konzervy dáme do misky,přidáme sýr palouček,jemně nakrájenou cibuli nebo pórek,trochu hořčice a rozmačkáme vidličkou.Podáváme na celozrném či křekhém pečivu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.