Kategorie receptů
- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ryba středně tučná průměr (syrová, nesolená) | 600 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Strouhanka | 30 |
Cibule | 70 |
Česnek | 15 |
Olej řepkový | 30 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, muškátový květ, petrželová nať, nové koření, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 5606 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1402 kJ
Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvaříme rybu tak, aby šlo maso obrat od kosti. Vaříme s kuličkami pepře, nového koření, bobkovým listem. Pak vyjmeme, obereme a umeleme na mlýnku. Dáme do mísy, přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, sůl, pepř, špetku muškátového květu, petrželovou nať. Zamícháme a uděláme placičky, obalíme je ve strouhance a na pánvi osmažíme. Do směsi lze přidat i květák nebo brokolici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.