Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí karbanátky

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, muškátový květ, petrželová nať, nové koření, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 5606 kJ

Bílkoviny (g): 126, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 29, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1402 kJ

Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Uvaříme rybu tak, aby šlo maso obrat od kosti. Vaříme s kuličkami pepře, nového koření, bobkovým listem. Pak vyjmeme, obereme a umeleme na mlýnku. Dáme do mísy, přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, sůl, pepř, špetku muškátového květu, petrželovou nať. Zamícháme a uděláme placičky, obalíme je ve strouhance a na pánvi osmažíme. Do směsi lze přidat i květák nebo brokolici.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 10. 2017 14:12
může to být dobré, ale dost pracné, já bych si rybu raději upekla

Naši partneři