Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečená kambala na bylinkovém másle

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, bylinky, citrónová šťáva

Energetická hodnota celkem: 4413 kJ

Bílkoviny (g): 153, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 23, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1103 kJ

Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Kambalu vykucháme, nařežeme kůži od páteře (viz foto), do kůže se vetře zespoda i svrchu a zejména do řezů máslo smíchané s bylinkami, solí, česnekem a citrónovou šťávou. Ryba se položí na plech na pečicí papír a peče se cca 30 minut. Podáváme se zapečenou zeleninou (např. mrkev, batáty, fazolky, cibule, cuketa, rajčata) pokapanou olivovým olejem, česnekem, se solí a pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 10. 2017 23:30
Fotografie mi dnes vůbec nejdou vložit, vždycky to spadne. Zkusím je vložit později nebo zítra.

Naši partneři