Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hašé z vařeného masa

Zpět
  • Autor: Sibule
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, drcený česnek, zelené bylinky, máslo na vymazání formy

Energetická hodnota celkem: 3079 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 17, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1540 kJ

Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Uvařené maso nameleme nebo rozmixujeme, přidáme výpek, rohlík, ideálně namočený ve vývaru, lze přidat smaženou cibulku, není nutné, vajíčko, koření, trchu drceného česneku, smícháme, zapečeme v misce nebo remosce

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři