Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Olivovo-rajčatová tapenáda

Zpět
  • Autor: www.nehladu.cz
  • Doba přípravy (min.): 10
  • STOB recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olivy černé150
Rajčata sušená v oleji150
Kapary15
Česnek6

Dochucovadla:

pepř

Energetická hodnota celkem: 2216 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 6, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 443 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 1.4

Postup přípravy

Všechny ingredience rozmixujte na pastu. Není třeba přidávat olej, protože olivy jsou samy o sobě dost olejnaté a vytvoří tak skvělou konzistenci tapenády. Hodí se na jednohubky, do těstovin nebo k svačině s kusem pečiva. Kombinujte např. s rukolou a rajčaty.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři