Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapusta - eintopf

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sladká paprika, česnek, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 5287 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 117, SAFA (g): 16, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1762 kJ

Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 11.3, Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, když začne růžovět, přidáme mačkaný česnek a pokrájené brambory - opečeme. Zasypeme paprikou, promícháme a zalijeme vodou jenom tak, aby brambory byla potopené, osolíme. Když jsou brambory poloměkké, vložíme na ně nakrájenou kapustu a uzené kuřecí stehno. Dusíme asi 20 minut, kuře vyjmeme a vykostíme, brambory s kapustou promícháme a přidáme pokrájené maso. Podle potřeby buď přidáme vodu, nebo necháme ještě vodu odpařit..

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři